Contact CBW erkenning
voor een snelle reactie adviseren wij u om enkele foto's mee te sturen

Spuiten meubels

Zoekt u een adres voor het spuiten van meubels? Met veel plezier verzorgen wij dat voor u. Misschien heeft u een meubelstuk waar u absoluut geen afstand van wil doen, maar die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Door uw tafel, kast, dressoir of stoel opnieuw te spuiten of te lakken ziet deze er weer uit als nieuw. Wij verzorgen het demonteren, halen en brengen van uw meubel. Eventueel vervangen wij het beslag en hang- en sluitwerk voor u Er is heel veel mogelijk op het gebied van spuiten en lakken van meubels. Samen met u zoeken wij uit wat het beste bij u past. Wij doen dat gelijk met een gerichte prijsindicatie. U weet waar u aan toe bent bij ons voor het overspuiten van uw tafel, kast, dressoir of stoel. Vul het contactformulier in als u snel een prijsindicatie wilt ontvangen voor het spuiten van meubels.

Meubels lakken of spuiten

Meubels lakken of spuiten hoort volledig bij onze dienstverlening. Bij beschadigingen of als de kleur van uw meubels niet langer aan uw wensen voldoet, kunnen wij de meubels lakken of spuiten. We kunnen hierdoor een complete nieuwe look geven aan uw meubels. We kunnen u gemakkelijk inplannen in onze routes, uw meubels ophalen, ze lakken of spuiten en terug brengen!

Offerte voor het overspuiten van uw meubels

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor overspuiten van uw meubels en neem vandaag nog contact op. U kunt dat per telefoon doen (telefoonnummer 0318 – 553 631 of online door middel van het bovenstaande contactformulier. Wij zijn u graag van dienst met een scherpe offerte of vrijblijvend advies voor het overspuiten van uw meubels.