Contact CBW erkenning
voor een snelle reactie adviseren wij u om enkele foto's mee te sturen

Meubel restaureren

Uw oude meubels kunnen wij mooi en goed restaureren. Het restaureren van uw meubels is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u op alle vlakken in de meubelrestauratie van dienst zijn! Het is namelijk zo dat we u snel en gemakkelijk van dienst kunnen zijn op het gebied van meubels restaureren.

Waarom meubels restaureren?

Voordat we meubels restaureren, weten we van de lange, soms eeuwenoude voorgeschiedenis. Ze vertellen hun eigen verhaal. Ze hebben verschillende gebouwen van binnen gezien en zijn gebruikt door al dan niet bekende figuren uit een ver verleden. We moeten dit stukje erfgoed naar waarde schatten voor we aan het restaureren van de meubels beginnen. Door de jaren heen zijn de antieke meubelen aan veel invloeden blootgesteld. Ook door transport, intensief gebruik, temperatuurswisselingen, de droge lucht van de huidige verwarmingssystemen enz. hebben meubels veel te verduren. Het is erg jammer als de staat van antieke meubels minder wordt. Het is goed mogelijk om uw meubels te restaureren, maar dit moet met de grootste zorgvuldigheid gebeuren. Graag voorzien wij in de vraag naar het restaureren van uw meubels

Snel een prijs voor meubels restaureren

Wilt u meer weten over het restaureren van uw meubels? Neem dan vandaag nog contact op. Wij staan u graag te woord om meer specifieke informatie te geven. U kunt ons per telefoon bereiken op telefoonnummer 0318 – 553 631 of online door middel van bovenstaand contactformulier. Wij nemen dan zelf contact met u op. Ook voor een gerichte prijsindicatie kunt u snel contact opnemen voor het restaureren van uw meubels.