Contact CBW erkenning
voor een snelle reactie adviseren wij u om enkele foto's mee te sturen

Relaxfauteuil defect

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van relaxstoel reparatie. Wat er ook beschadigd is aan uw stoel, wij kunnen dat repareren! In de meeste gevallen kunnen wij dat gewoon aan huis doen, denk bijvoorbeeld aan een losgelopen of gebroken bout, een gebroken bedieningskabel of een kapotte gasveer. Grotere reparaties en laswerk aan uw stoel doen wij graag in onze moderne werkplaats. Bel ons gerust op voor meer informatie om uw relaxstoel te repareren.

Relaxfauteuil reparatie, direct bij u aan huis

Steeds vaker worden wij benaderd voor relaxfauteuil reparatie. Omdat een relaxfauteuil vaak duur is in aanschaf, is reparatie vaak een veel goedkopere oplossing dan een nieuwe stoel. Of het frame nu gescheurd is, een draaipunt losgelopen of de gasveer lekt, wij verhelpen graag het defect. Repareren van uw relaxstoel doen wij vakkundig en snel, zodat u binnen de kortste keren weer in uw relaxfauteuil kunt plaatsnemen!

Contact en offerte voor relaxstoel reparatiedienst

Wilt u meer weten over onze relaxfauteuil reparatie? Neem dan vandaag nog contact op. U kunt dat per telefoon doen (telefoonnummer 0318 – 553 631) of snel online door middel van ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst met reparatie van uw relaxfauteuil.

Hoe werkt dat, zo'n relaxfauteuil reparatie?

De ene relaxfauteuil is de andere niet. Dat weten wij bij Meubelreparatie.nl als geen ander. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u in bijna alle gevallen van tevoren vertellen wat er gaat gebeuren. Op de pagina Relaxfauteuil reparatie kunt u zien welke mogelijkheden er zijn om uw relaxfauteuil te repareren en hoe wij te werk gaan.