Contact CBW erkenning
voor een snelle reactie adviseren wij u om enkele foto's mee te sturen

Stoel repareren

Het repareren van uw stoel doen wij graag. Het is namelijk vrijwel onvermijdelijk dat een stoel een keer kapot gaat. Een gebroken stoelpoot, een beschadiging in de stof of een beschadiging in het houtwerk komt veel voor. Ook kunnen wij het stalen frame van uw stoel lassen in onze werkplaats. Voor ons dus de taak om uw stoel snel en vakkundig, het liefst ter plaatse, te repareren. De snelste manier om uw stoel te laten repareren is door ons contactformulier in te vullen. Binnen 2 dagen krijgt u een geheel vrijblijvende prijsindicatie. Zodra u akkoord gaat met het voorstel, wordt u ingepland en komen we langs om de stoel te repareren.

Ervaren in stoelen repareren

Stoelen repareren we nu al zoveel jaren, dat we de werkzaamheden altijd goed kunnen inschatten. Daardoor komt u nooit voor verrassingen te staan. De prijsindicatie die wij geven om de stoelen te repareren is voor ons tevens meteen een inschatting of de werkzaamheden bij u thuis uitgevoerd kunnen geven. Meestal kunnen we de reparatie bij u thuis uitvoeren. Aan huis hebben we alle gereedschappen bij de hand die we nodig hebben voor een stoel reparatie.

Stoel reparatie met garantie

Op de stoel reparaties die wij uitvoeren geven wij u garantie. Wij kunnen u altijd eerlijke adviezen en indicaties geven over de levensduur van uw stoel. Voordat wij de reparatie van uw stoel gaan uitvoeren krijgt u daarom eerst een prijsindicatie en maken we de afweging of de stoel het waard is. Geeft u akkoord op ons voorstel, dan komen we snel bij u lans om de stoel reparatie uit te voeren.