Contact CBW erkenning

Uw bankstel vakkundig gerepareerd

Doorgezakte bank, bank doorgezakt, reparatie van doorgezakte bankstellen
voor een snelle reactie adviseren wij u om enkele foto's mee te sturen

Bankstel reparatie

Voor een bankstel reparatie kunt u altijd bij ons terecht. Wij komen dagelijks tegen dat er een onderdeel van een zitbank gebroken of stuk is. Dit kan een armleuning, poot, zitting of rugleuning zijn. Of misschien bent u door uw bankstel gezakt? Heel vervelend, want u kunt een doorgezakte bank niet meer goed gebruiken. Daarom bieden wij u een snelle service aan om uw bankstel te repareren. Dit kan meestal gewoon bij u aan huis. Voor een grote reparatie of restauratie doen wij dit in onze goed uitgeruste werkplaats. Ook zijn we gespecialiseerd in het maken van maatmeubels. Hier hebben wij alle gereedschappen bij de hand voor vakkundige bankstel of stoelen reparatie.

Uw bankstel snel repareren

Voor het repareren van uw bankstel hebben we meestal niet veel gereedschap nodig. Hetgeen we nodig hebben, is altijd ter plaatse doordat we gebruik maken van onze mobiele werkplaats. Ook op het gebied van stoel repareren zijn wij zeer ervaren. Mede door deze ervaring in het meubelmakervak, hebben we een specialisme op weten te bouwen in het snel repareren van uw bankstel.

Leren bank repareren

Ook het repareren van een leren bank doen wij graag. Het komt namelijk veel voor dat een leren bank stuk is of beschadigd. Transport schade komt veel voor. Het leer kan scheuren, een stiknaad kan loslaten of de bank kan doorzakken. Zo’n reparatie is vaak snel en bij u thuis uit te voeren. Meubelherstel en leren banken repareren is een specialisme! Heeft uw leren bankstel een reparatie nodig? Vul dan snel ons contactformulier in en wij komen bij u langs om de leren bank te repareren.