Contact CBW erkenning
voor een snelle reactie adviseren wij u om enkele foto's mee te sturen

Stiknaad reparatie

Laat de stiknaad van uw zitmeubel los en zoekt u iemand voor deskundige reparatie? Neem dan contact met ons op. Wij hebben al talloze banken, stoelen en fauteuils gerepareerd met een dergelijk probleem. Het kan na korter of langer gebruik nu eenmaal gebeuren, dat een stiknaad loslaat en een reparatie noodzakelijk is. Het voordeel is dat we een stiknaad reparatie vaak bij u thuis kunnen uitvoeren. Dus voor een snelle en vakkundige stiknaad reparatie kunt u uitermate goed terecht bij Meubelreparatie.nl.

Leder reparatie bij u thuis

Vooral in een bankstel van leder kan een stiknaad loslaten en is een reparatie onvermijdelijk. Het komt daarom veel voor dat we een lederen bankstel moeten repareren. Uiteraard doen wij dit graag. Een leder reparatie kan vaak aan huis uitgevoerd worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan voeren we de reparatie uit in de werkplaats en brengen wij het meubel van leder weer snel bij u terug. Moet er een reparatie bij u uitgevoerd worden? Wij hebben u graag met iedere leder reparatie.

Hoe werkt dat, zo'n stiknaad reparatie?

Meubelreparatie.nl kan uw stiknaad reparatie in bijna alle gevallen gewoon bij u thuis uitvoeren. Echter zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. We hebben daar de pagina Repareren van stiknaden voor. Daar staat alle informatie over het repareren van stiknaden overzichtelijk weergegeven.